Livre
Néerlandais

Een zee van leugens

E. Lockhart (auteur), Sandra van de Ven (traducteur)
Public cible:
15 ans et plus
Genre:
Op een privé-eiland voor de kust van Massachusetts leven de leden van de Sinclair-familie in een wereld vol leugens, geheimen en bedrog. Vanaf ca. 15 jaar.
Extra subject
BookTok
Titre
Een zee van leugens
Auteur
E. Lockhart
Traducteur
Sandra van de Ven
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Family of liars
Éditeur
Utrecht: Uitgeverij De Fontein Jeugd, © 2022
343 p.
Note
Prequel van Wij leugenaars
ISBN
9789026162428 (paperback)

Commentaires

Een jeugdroman over familie, geheimen, hebzucht en schuld. Het boek speelt zich af in de zomer op een privé-eiland voor de kust van Massachusetts en volgt het verhaal van de leden van de Sinclair-familie in hun wereld vol leugens, geheimen en bedrog. In heldere stijl en met gevoel voor taal geschreven. Met een geïllustreerde kaart van het eiland in zwart-wit. E. Lockhart (New York, 1967) is een internationaal bekende Amerikaanse schrijver en jeugdauteur. Haar werk werd in meer dan vijftien landen uitgegeven. 'Een zee van leugens’ is de prequel van de #1 New York Times bestseller 'Wij leugenaars'. Geschikt voor lezers vanaf ca. 15 jaar.

À propos de E. Lockhart

Emily Jenkins est née le 13 septembre 1967 à New York. Elle utilise souvent comme nom de plume : E. Lockhart. Elle est écrivaine américaine de livres pour enfants, romans pour adolescents ou encore fictions pour adultes. Elle a grandi à Cambridge (Massachusetts) et à Seattle et a étudié l'anglais au Vassar College. Emily a eu ensuite son doctorat en littérature anglaise. Elle vit actuellement dans la région de New York.

Jenkins écrit sous le nom de Lockhart pour le marché des adolescents, reprenant le nom de sa grand-mère. Son premier roman a été The Boyfriend List publié en 2004.

Œuvres

Livres pour enfants

  • Invisible Inkling, 2011
  • Skunkdog, 2008

Livres pour adolescents…En lire plus sur Wikipedia