Boek
Nederlands

De spiegel der duisternis

Thea Stilton (auteur), Geronimo Stilton (auteur), Danilo Barozzi (illustrator)
+1
De spiegel der duisternis
×
De spiegel der duisternis De spiegel der duisternis
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Elf Ondine (17) gaat met drie andere tovenaarsleerlingen op zoek naar dertien magische zwaarden die in Fantasia verborgen liggen. Daarmee kunnen ze een Spiegel der Duisternis maken, een machtig wapen in de strijd tegen de Kwade Magiërs die Fantasia bedreigen. Vanaf ca. 10 jaar.
Titel
De spiegel der duisternis
Auteur
Thea Stilton Geronimo Stilton
Illustrator
Danilo Barozzi
Vertaler
Manon Smits Pieter van der Drift
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Italiaans
Oorspr. titel
Il segreto del drago
Uitgever
Amsterdam: De Wakkere Muis, © 2016
285 p., [8] p. platen : ill.
ISBN
9789085923428 (paperback)

Besprekingen

De elf Ondine (17) krijgt met drie andere tovenaarsleerlingen de opdracht dertien magische zwaarden te vinden die in Fantasia verborgen liggen. Tezamen kunnen deze zwaarden de Spiegel der Duisternis tot leven wekken, een krachtig magisch wapen dat kan worden ingezet tegen de Kwade Magiërs, die de vrede in het rijk bedreigen. De jongeren beginnen aan een moeizame tocht door Fantasia. Gaat het ze lukken alle zwaarden vinden? Eerste deel in de fantasyserie 'De 13 zwaarden' van de hand van Thea en Geronimo Stilton, waarin geen muizen maar elfen, nimfen en magische wezens de hoofdrol spelen. Bedoeld voor de meer ervaren lezers, die de muizenavonturen van Geronimo ontgroeid zijn. Een met veel vaart geschreven avonturenverhaal met de nodige spanning waarin het goede als altijd overwint. Het verhaal wordt verteld vanuit verschillende perspectieven (goed en kwaad), in toegankelijk en wat clichématig taalgebruik. Met typische fantasy-illustraties en versierde randen, die net als de tekst zijn g…Lees verder

Over Thea Stilton

Thea Stilton is een personage uit de televisieserie en boekenreeks Geronimo Stilton.

Thea is de jongere zus van Geronimo. Ze is journalist en fotograaf van De Wakkere Muis en is tevens schrijfster. Thea Stilton heeft op het Topford College (Walviseiland, behoort tot Muizeneiland) gezeten en geeft hier nu ook les.

Zie ook

  • Lijst van boeken van Thea Stilton
Lees verder op Wikipedia

Suggesties