Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Een stralend liefdesvuur

Nicholas Sparks (auteur)
+1
Een stralend liefdesvuur
×
Een stralend liefdesvuur Een stralend liefdesvuur

Een stralend liefdesvuur

In blind vertrouwen verhuist een onderzoeksjournalist van New York naar het platteland, maar liefde, relatie en zelfbeeld worden door de dorpse zorgen en complicaties van een zwangerschap ernstig op de proef gesteld.
Titel
Een stralend liefdesvuur
Auteur
Nicholas Sparks
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
At first sight
Uitgever
Vianen: The House of Books, 2007
319 p.
ISBN
9789044317534

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Besprekingen

Hoewel ze elkaar nog niet echt goed kennen, besluiten Jeremy en Lexie met elkaar te trouwen. Zodra ze echter zijn verhuisd van New York naar het zuiden van de Verenigde Staten, beginnen de problemen. Lexie is in verwachting en Jeremy krijgt al gauw een paar mailtjes waarin wordt getwijfeld aan zijn vaderschap. Er komen nog meer feiten aan het licht en hij wordt steeds achterdochtiger. Het leven in een klein stadje in Noord-Carolina met al zijn roddels, conservatisme en tegelijkertijd warme menselijkheid wordt prachtig beschreven, evenals een aantal wat excentrieke inwoners. Romantisch verhaal dat alle elementen van een tranentrekker in zich heeft; vooral bij het volkomen onverwachte einde zullen heel wat zakdoeken tevoorschijn worden gehaald. Goede vertaling met af en toe een slordigheidsfoutje. Prettige, vrij kleine druk.

Over Nicholas Sparks

Nicholas Charles Sparks (Omaha, Nebraska, 31 december 1965) is een Amerikaans auteur. Hij schreef romans over verschillende thema’s zoals geloof, liefde, drama en het lot. Hij heeft tot nu toe 21 boeken gepubliceerd en woont tegenwoordig in New Bern, North Carolina, met zijn vrouw Cathy en hun vijf kinderen (drie zonen Miles Andrew, Ryan Cote, en Landon, en tweelingdochters Lexie Danielle en Savannah Marin).

Biografie

Nicholas Sparks is geboren op oudejaarsavond in Omaha, Nebraska als zoon van Patrick Michal Sparks, een professor, en Jill Emma Marie Sparks, een huismoeder en de assistente van een optometrist. Hij heeft een broer Michael Earl "Micah" Sparks (1964) en een overleden zus Danielle "Dana" Sparks (1966–2000). Sparks is rooms-katholiek opgevoed en heeft Duitse, Tsjechische, Engelse en Ierse voorouders.

Omdat zijn vader nog studeerde toen Sparks geboren werd verhuisde het gezin vaak. Nog voordat hij acht jaar was …Lees verder op Wikipedia