Boek
Nederlands

Alles wat cool is aan dino's en andere prehistorische dieren!

Mike Lowery (auteur)
+1
Alles wat cool is aan dino's en andere prehistorische dieren!
×
Alles wat cool is aan dino's en andere prehistorische dieren! Alles wat cool is aan dino's en andere prehistorische dieren!

Alles wat cool is aan dino's en andere prehistorische dieren!

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Bestonden er dino’s die in de lucht konden vliegen? En welke dino's leefden er in welk tijdperk? Lees van alles over dino's, met handige overzichtjes, foute dinograppen en rare feiten. Met veel grappige kleurenillustraties en ballonstrips. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 8 t/m 10 jaar.
Onderwerp
Dinosaurussen
Titel
Alles wat cool is aan dino's en andere prehistorische dieren!
Auteur
Mike Lowery
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Everything awesome about dinosaurs and other prehistoric beasts!
Uitgever
Utrecht: Uitgeverij De Fontein Jeugd, © 2020
123 p. : ill.
ISBN
9789026151026 (hardback)

Besprekingen

Bestonden er dino’s die in de lucht konden vliegen? Welke tijdperken zijn er geweest? En in welk tijdperk leefden bepaalde dino’s? Een vrolijk en humoristisch boek van illustrator, grappenmaker en dinofanaat Mike Lowery met alles wat je maar zou willen weten over dinosaurussen (en toevallig ook wat andere prehistorische dieren). Opgedeeld in acht hoofdstukken. In ‘wat is een dinosaurus?’ leer je waar de naam vandaan komt en wat een dino precies is. ‘Een korte geschiedenis van de aarde’ behandelt alle tijdperken. ‘Hier zijn de dino’s!’ en ‘Waar zijn ze gebleven?’ gaan over de verschillende soorten dino’s en hun uitsterven. ‘Bottenjacht,’ focust op fossielen en archeologische vondsten. ‘Meer prehistorische beesten!’ over overige dieren uit de pre-historie wordt gevolgd door ‘Laten we dino’s tekenen’ en een ‘Dino-veldgids’. Dit boek barst uit zijn voegen van de handige overzichtjes, foute dinograppen en rare feiten. Maar het meest opvallend zijn de talloze speelse kleurenillustraties, so…Lees verder