E-boek
Nederlands

Buitenspel

Margje Woodrow (auteur)
+1
Buitenspel
×
Buitenspel Buitenspel
Doelgroep:
Vanaf 12-14 jaar
Genre:
Buitenspel is een realistische en bloedstollende jeugdthriller van Margje Woodrow, voor fans van Mel Wallis de Vries en Cis Meijer. Voor (stoere) jongens en meiden vanaf 13 jaar. Met politie niet betreden-elastiek.

Nynke en Jimmy gaan met hun voetbalteams op trainingsweekend. De pranks zijn voorbereid. Er wordt van alles meegesmokkeld in de tassen. Maar tijdens de eerste nacht gaat het
Titel
Buitenspel
Auteur
Margje Woodrow
Taal
Nederlands
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: VBK Media, 2019
1 digitaal bestand
ISBN
9789026147814
CloudLibrary
7eqr6z9

Andere formaten:

Over Margje Woodrow

Margje Woodrow (15 april 1975) is een Nederlandse schrijfster van jeugdthrillers voor jongeren. Tot 2015 was Woodrow onderwijzeres op basisscholen in Tilburg. In 2013 debuteerde zij met Examendeal.

Haar boeken zijn in 2019 genomineerd voor de Prijs van de Jonge Jury.

In 2019 was zij een van de drie auteurs die een bijdrage leverde aan de gratis bundel voor de Boekenweek voor Jongeren.

Met Fake trip won zij in 2021 de Prijs van de Jonge Jury.

Bibliografie

  • 2021: SMASH
  • 2020: Fake trip
  • 2019: Buitenspel
  • 2018: Snitch
  • 2017: Verwoest
  • 2015: Kater
  • 2014: Geraakt
  • 2013: Examendeal

Gewonnen prijzen

  • Prijs van de Jonge Jury 2021 - Fake trip
Lees verder op Wikipedia