Boek
Nederlands

Help, Salto zit vast!

Fiona Rempt (auteur), Katrien Van Schuylenbergh (illustrator), Elza De Croon (concept)
Salto doet een spelletje verstoppertje met zijn zeevriendjes. Maar dan zwemt hij per ongeluk in een net. Het net is van een zeepark, maar Salto wil niet opgesloten worden! Zijn vrienden gaan snel achter hem aan. Kunnen ze hem op tijd bevrijden?
Extra onderwerp
AVI E3, AVI AVI 3, AVI AVI-E3
Leesniveau
AVI 3, AVI E3
Titel
Help, Salto zit vast! / verhaal Elza de Croon ; tekst Fiona Rempt ; illustraties Katrien van Schuylenbergh
Auteur
Fiona Rempt
Illustrator
Katrien Van Schuylenbergh
Concept
Elza De Croon
Taal
Nederlands
Uitgever
Alkmaar: Kluitman, 2022
29 p. : ill.
ISBN
9789020677751 (hardback)

Over Fiona Rempt

Fiona Rempt (1973) is een Nederlandse schrijfster.

Biografie

Rempt ging na de middelbare school naar Amsterdam, hier volgde ze de HBO opleiding Boekhandel en Uitgeverij en studeerde Geschiedenis aan de UvA. Nadat ze een aantal jaar had gewerkt in het tijdschriften- en boekenvak, besloot zij haar wens te vervullen door te gaan schrijven. Sindsdien heeft ze tientallen kinderboeken gepubliceerd, zowel fictie als non-fictie, voor verschillende leeftijden.

Rempt werkt regelmatig samen met illustratrice Noëlle Smit. Samen maakten ze de serie Supervrienden, waar al 10 boeken in verschenen, apps en merchandise. Boeken uit deze serie werden vertaald in het Engels, Duits, Portugees (Brazilië), Noors, Zweeds, Deens, Japans, Chinees, Taiwanees en Koreaans. Ook maakten zij het Gouden Boekje Rico is niet bang. Voor het eerst in de ruim 65-jarige historie van de Gouden Boekjes koopt Amerika de rechten van een niet-Amerikaanse tit…Lees verder op Wikipedia

Suggesties